AMG навърши 45 години

Main April 9, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4330 views | no comments

Тази година AMG отпразнува 45-ия си рожден ден на автомобилния салон в Ню Йорк. По повод годишнината си спортното подразделение показа специално издание SL 65 AMG роудстър V12. Моделът е пуснат в лимитирана серия от само 45 бройки, като първите доставки са планирани за ноември.
SL 65 AMG 45th ANNIVERSARY се откроява с поръчкови системи, части и специално матово-сиво покритие, наречено design magno graphite.
Екстериорният пакет е изграден от въглеродни влакна и включва предна престилка,странични огледала, заден спойлер и капак за двигателя.
Външният вид се допълва от изпускателна система с четири накрайника, покрита с черен хром и специални джанти, боядисани в титаниево сиво, обути в гуми с размери 255/35 R 19 отпред и 285/30 R 20 отзад.
Отвътре дизайнерите на AMG са оборудвали интериора с кожа в два цвята – титаниево сиво и бежово. Централните части на седалките, панелите на вратите и тавана са решени в специална тема с диамантен ефект.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...