Arctic Cat (ATV) - Вече и в България - благодарение на Arctic Land

Main June 27, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 2009 views | 1 comment

Румънската компания Arctic Land със седалище в гр. Рамнику Валчеа стана официален дистрибутор за България на продуктите, произведени от Arctic Cat (най-младата компания сред “големите” в света на ATV машините, моторните шейни и други аутдор превозни средства).

“Готови сме да посрещнем нуждите на българските клиенти, предлагайки им разнообразна гама от спортни и работни ATV-та, доста конкуретни на пазара. Компанията разполага с качествени, здрави и класни продукти, които предлагат висок стандарт при отлична цена. ATV пазарът в България се разширява с всеки изминал сезон, а същевременно с това клиентите изискват все по-качествени машини и добър сервиз, разбира се – на достъпни цени. Ще се съобразим с всички нужди на българските си клиенти и ще се опитваме да бъдем неотлъчно до тях. Мотивацията ни в тази насока е много голяма заради силния интерес, който клиентите ни показват до момента, и се надяваме, че ще успеем да им предложим най-добрите продукти. Вярваме, че усилията ни ще допринесат за все по-засиленото разпространение на марката Arctic Cat в България”, заяви г-н Богдан Димитриу – мениджър продажби в Arctic Land.

Американската компания Arctic Cat произвежда широка гама спортни и работни ATV машини с двигателни обеми от 90 куб. см до 950 куб. см, като между тях застава и 700-кубиковият дизелов двигател.

Моделите за 2009 г. на Arctic Cat, предлагани на пазара в България, са:
400 H1 4x2/4x4
500 H1 4x4
650 H1 4x4
700 H1 EFI 4x4
Arctic Panther 700 H1 EFI 4x4
Thundercat 1000 H2 EFI 4x4
500 H1 4x4 TRV
650 H1 4x4 TRV
700 H1 EFI 4x4 TRV
Arctic Cruiser 700 H1 EFI 4x4
700 DIESEL 4x4
Arctic Cruiser 1000 H2 EFI 4x4
PROWLER 650 H1 4x4

Arctic Cat затвърди позициите си на пазара, произвеждайки единственото в света дизелово ATV – 700 TRV Diesel, както и с най-мощните модели – Thundercat 1000 и Arctic Cat 1000 H2 Cruiser. Важен плюс е, че всеки един от изброените модели четириколки е с хомологация за движение по пътищата.

Една от приятните изненади, която ще бъде интересна не само за оф-роуд потребителите в България, но и за компаниите, отдаващи ATV под наем, е представянето на пазара на модела 400 (366) 4x4 и 2х4. Моделът, съответно със задвижване на четирите колела или задния мост, предлага перфектен баланс между цена, качество и мощност.

За Arctic Land:
Arctic Cat се представлявя официално в България чрез румънската компания Arctic Land SLR. През 2008 г., след само 1 година дейност, заради повече от отличните си продажби и постижения, Arctic Land бе номинирана за една от най-добрите дилърски фирми на марката в Европа и взе награда “Златен дилър за Европа”.

За Arctic Cat:
Компанията е един от най-големите производители на ATV-четириколки и моторни шейни, както и прилежащите им части и аксесоари за работна или състезателна употреба. Arctic Cat се нарежда сред най-успешните и най-големи производители на подобни машини в глобален мащаб, а продуктите й се дистрибутират в целия свят.

 

 
 

Comments

 
Victor Dermendjiev, (over 13 years ago)
Вече има официален представител на Arctic Cat за България: http://arcticcat.bg
+1

Positive: 1
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...