A.R.T. G-Class - Като излязъл от Pimp My Ride

Main March 18, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 2305 views | no comments

Немският тунинг майстор A.R.T. представи нов тунинг пакет за Mercedes G55, при който след серия модификации може да се похвали със скок в мощността от 100 к.с., като сега общата максимална мощност възлиза на 580 к.с. – същата мощност като на Audi RS6. G-Class е аналогичният вариант от Mercedes на Hummer H2 или Toyota Land Cruiser и вероятно не е автомобилът, който има най-голяма нужда от супермощен двигател. Въпреки това обаче A.R.T. са намерили за нужно да увеличат потенциала на и без това добрия двигател.

Инженерите са монтирали към V8 агрегат на G55 нов компресор и система за управление на двигателя, с който въртящият момент скача на 790 от 700. В допълнение към режимите на двигателя A.R.T. също така са инсталирали и нова спортна система за отработените газове с 80-милиметрови ауспуси и по-ефективни филтри.

Модифицираният от тунинг специалистите G55 получава и 22-инчови джанти MonoART, които успяват да влязат под напомпаните ауспуси. Към тях има и въздушен дефлектор, хромирани елементи при въздухозаборниците, нови задни фарове, нови предни и задни брони, предна предпазна система, както и спойлер за покрива. Всичко това определено дава доста „барнат” вид на автомобила и го кара да прилича на модел, излязъл от предаването по MTV “Pimp my Ride”.

Отвътре при централната конзола и седалките има доста висококачествена кожа и дърво, както и уникални завеси и постелки. Освен това има и уникален A.R.T. волан, както развлекателна система. Собствениците могат дори да модифицират облегалките на креслата, седалките, осветлението, конфигурацията на седалките, та дори и козирките. Наистина все едно рапърът Xzibit се появява и ви показва вашата чисто нова G55.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...