Aston Martin провежда финални тестове на DBS

Main April 27, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6465 views | no comments

Aston Martin провежда финални тестове на обновения спорткар DBS на пистата Нюрбургринг. Световната премиера на модела ще се състои през август на конкурса за луксозни произведения в Пебъл Бийч, Калифорния. Автомобилът е получил по-агресивен външен вид, а салонът е изработен с висококачествени материали.
Новият DBS е направен в същия стил, както и суперкарът One-77. В това число автомобилът е получил по-шорока задна част и по-изразителни линии по страничните части на каросерията. Предната част на спорткара вече изглежда по-спортно благодарение на широката радиаторна решетка и сплитера.
6-литровият 12-цилиндров двигател, монтиран в DBS, е бил форсиран, в резултат на което мощността е увеличена с 40 к.с. – от порядъка на 550 к.с. Била е усъвършенствана и автоматичната трансмисия ZF. Добре информирани източници твърдят, че обновеният суперкар на Aston Martin ще получи и версия с ръчна предавателна кутия.
Производствотго на новия Aston Martin DBS, по предварителни данни, ще започне през тази есен.
Агенция Speed-Press

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...