Audi изпълни обещанието си

Main November 18, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7710 views | no comments

Audi е готов с обещаното супермини A1 във версия с пет врати. Наречен A1 Sportback, той е идентичен по размери и стил с варианта с три врати. Дизайнерите са увеличили височината и широчината с 6 мм, за да осигурят повече място за задните места. Със стартирането на A1 в края на миналата година бе последван с моментален успех. Планираните годишни продажби бяха надвишени и достигнаха общо 18 000 единици. Audi вярва, че с въвеждането на A1 Sportback продажбите на моделната гама ще продължат да се увеличават.
A1 Sportback ще се предлага със същите четири двигателя – три бензинови, вариращи от 1,2-литров агрегат (85 к.с.) и два 1,6-литрови с турбо и механичен компресор, генериращи 185 к.с. Всичките са куплирани стандартно със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител. Дизеловият вариант е 1,6-литров 4-цилиндров с мощност 105 к.с., който отделя само 99 г/км CO2.
Следващото лято Sportback ще получи 2,0-литров дизелов агрегат със 140 к.с., който ускорява версията с 3 врати от 0 до 100 км/ч за 8,5 сек при впечатляващ комбиниран разход на гориво от 4,1 л/100 км.

 
Keywords:   Audi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...