Audi стана официален партньор на английския Челси

Main May 18, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6900 views | no comments

Audi стана официален партньор на британския футболен клуб Челси. Спонсорският договор, подписан от двете страни, е за три години. Според условията на контракта на стадиона на отбора Стамфорд Бридж ще се появи билборд с логотипа на немския автомобилен производител, а седалките за резевните играчи ще бъдат стилизирани като спортните автомобили Audi.
Известно е, че неотдавна на свой ред футболният клуб Челси стана спонсор на автомобилния тим Sauber F1. За първи път логотипът на клуба се появи на болидите по време на Гран при на Испания. За договора Sauber F1 и Челси се заговори, след като на Гран при на Китай върху един от болидите бе написано „out of the blue”, което на английски означава „като гръм от ясно небе”. На Гран при на Бахрейн надписът бе променен и звучеше „true blue” – „по-истинското синьо”. Всички футболни запалянковци добре знаят, че синият (blue) цвят е клубният цят на Челси.

 
Keywords:   Audi, out of the blue, sauber f1
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...