Audi A1 стартира от 15 800 в Европа

Main August 26, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1458 views | no comments

От утре започват продажбите на Audi A1 в Германия. Моделът ще се появи едновременно с това и в австрийските, белгийските, швейцарските и люксембургските шоурумове на марката. В останалите европейски страни продажбите стартират от средата на септември.
От 15 800 евро започват цените на А1 в Германия. Първоначално компанията възнамеряваше да произвежда по 100 000 бройки годишно. След като стана ясно, че от 2011 г. ще предлагат модела и в Азия, и в Южна Америка, тя увеличи производството с 20%. 50 000 бройки ще бъдат напълно готови само до края на 2010 г. С този модел Audi възнамерява да завладее и Китай.
Първоначално A1 ще дебютира с двата бензинови мотора 1,2 TFSI и 1,4 TFSI, както и с дизеловия 1,6 TDI. Всеки от тях е с директно впръскване и start-stop система.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...