Audi Q8 на корицата на AUTO BILD 379

Main January 14, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 6180 views | no comments

Феновете на Audi определено няма да останат равнодушни към новия брой на българския AUTO BILD, защото от страниците на списанието те директно ще надникнат в бъдещето на германската марка и ще се запознаят отблизо с новия Q8. Баварците също не изостават и залагат на BMW Серия 5 Series GT, а новата стратегия на Mercedes-Benz e “от Е-смарт към Plug-in-Hybrid“. Всичко това ще прочетете в рубриката „Актуално“.
Тестовете стартират с обстойно сравнение на Porsche Macan и Audi Q5, за да продължат със снежния петобой между електрическите Nissan Leaf, Mitsubishi i-MiEV, Renault Zoe, Tesla Model S P85 и BMW i3.
Греховно или не, карането с пълна газ винаги носи максимум емоции, но и солидно увеличава разхода на гориво. За да разберете докъде може да стигнат пределите на скъпотията в това отношение, на сравнителен тест са подложени цели 11 автомобила.
За да не ни обвините, че сме пристрастни „германофили“, се обръщаме и към френското автомобилостроене – веднъж, за да разкрием как спести папата с Renault 4, и втори път, за да надникнем в иновативния свят на „Режията“.
И още:Въодушевление Рекордите на AUTO BILD SPORTSCARSСравнение Porsche Macan и Audi Q5Сравнение На ток по снегаСравнение 11 автомобила, карани с пълна газАктуално Audi Q8 Употребявани автомобили Lexus IS 300h от 17 000

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...