AUTO BILD 387 – на живо от Женева!

Main March 11, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12075 views | no comments

Новият брой на българското издание на AUTO BILD разделя всички автомобилни премиери, състояли се на салона в Женева, по категории и разглежда най-интересните от тях – кросоувъра Jeep Renegade, футуристичната концепция Giugiaro Clipper, спортния Audi TT, прототипа Skoda Vision C, и проследява японския подем в лицето на новите Toyota Aygo, Mazda 2 и Infiniti Q50 Eau Rouge.
Сравнителният тест между BMW X4 и Porsche Macan Turbo разисква въпроса защо тези на пръв поглед никому ненужни автомобили са желани от всеки. Съпоставката на големи лимузини с малки дизелови двигатели ни отвежда в света на комфортното пътуване с голям пробег и отговаря на въпроса с кои автомобили можем да прекосим цяла Европа почти с едно зареждане. Honda CR-V си има нов двигател – дизеловия 1.6 iDITEC. Именно тази версия излиза на дуел срещу Kia Sportage. Кой печели в битката, ще узнаете от страниците на списанието.
Какви автомобили втора ръка на стойност до 10 000 лв. си струва да купим – отговора на този въпрос търсете в рубриката „Съветник“.
И още:

Актуално VW T-ROC, Jeep Renegade, Maserati Alfieri и др.Футуристични концепции: Giugiaro ClipperСравнение на Honda CR-V и Kia SportageУпотребявани автомобили Ford Fiesta и други конкурентиСравнение на BMW X4 и Porsche Macan TurboВъодушевление Volvo Concept Estate

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...