AUTO BILD 403 разнищва тайните на Ford Edge и новия Passat

Main July 1, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9645 views | no comments

Новото острие на Ford се задава със страшна сила, а AUTO BILD 403 както винаги е най-добре информиран от всички и вече има лични впечатления от Edge Sport. Другият интересен материал в новия брой, който е на пазара от сряда, е сравнителният тест на 3-цилиндрови двигатели, който прилежно ще отговори на въпроса дали по-малкото е повече.
На 3 юли VW представя новия Passat. Още отсега обаче най-четеното в Европа автомобилно списание ще ви издаде някои тайни относно бестселъра.
Когато зад автомобила се вдига облак от дим, значи е време за шоу: новото BMW M4 се среща с Audi RS 5 в жесток двубой на нашите страници.
Alfa Romeo Giulietta се сдоби с двигател от 4С. На страниците ни можете да откриете и първите ни впечатления от тази версия, наричана QV като Quadrifoglio Verde (зелената детелина за спортните „алфи“). В рубриката ни за употребявани автомобили ще прочетете цялата истина за Opel Agila за 2500 лв.
И най-сладкото – за десерт. Този път AUTO BILD се въодушевява от Nissan GT-R, иначе казано – дами и господа, представяме ви семейство Годзила!
И още: Insider Ford EdgeПърви впечатления: Porsche 911 Carrera срещу BMW i8 14Сравнение Audi RS5 срещу BMW M4 CoupeMоторспорт Екшънът на Льо Ман/Българи на Africa Eco RaceУпотребявани автомобили Opel Agila Въодушевление Новият GT-R и Skyline от 70-те


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...