Auto Shanghai 2011: Световна премиера за новата Tiida

Main April 19, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2090 views | no comments

Новата версия хечбек на Nissan Tiida отбелязва световната си премиера по време на международното изложение в Шанхай. От компанията коментират, че дебютиралият автомобил е предназначен както за китайския, така и за глобалния й пазар.

В момента, Nissan Tiida е достояние на потребителите в 165 държави и е най-продаваният модел на марката. След лансирането на неговото ново поколение в Китай, до 2014 година, той ще бъде наличен и в останалите държави, в които присъства компанията.

Като типични потребителите на новото поколение на Nissan Tiida, който ще бъде първият автомобил на японски производител с турбоагрегат, наличен на китайския пазар, от компанията посочват млади семейства, търсещи качество и стил на достъпна цена. Благодарение на увеличеното си с 10 сантиметра междуосие, колата пък предлага и подобрен интериорен комфорт и простор.

Посетителите на щанда на Nissan по време на салона в Шанхай ще имат възможност да се запознаят също така и моделите Qashqai, LEAF, концептуалната разработка Townpod и Compact Sports Concept, както и с GT-R и March.

 
Keywords:   nissan, nissan tiida, Sports
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...