Automechanika Франкфурт 2014

Main August 8, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7285 views | no comments

Automechanika от години е сред най-успешните международни панаири на автомобилна тематика. Изложението, което има своите корени във Франкфурт на Майн, отдавна е разчупило рамките на Германия и към днешна дата поддържа изключително успешни регионални издания в Москва, Киев, Шанхай, Буенос Айрес и Дубай. Основната концепция на Automechanika е представянето на цялостния процес, случващ се на автомобилния пазар – от дилърството, което извършва продажбата на колите, през всичките видове услуги, свързани с поддръжката, до окончателното рециклиране на вече непотребния автомобил и повторното екологично третиране на неговите съставни части.

Тазгодишният основен панаир Automechanika ще се проведе от 16 до 20 септември във Франкфурт на Майн. Очакват се на 4600 изложители, които ще представят своите нови и иновативни продукти и услуги, свързани със света на автомобилите. По традиция България е силно застъпена на изложението. Както е известно, през последните години нашата страна се разви бурно като дестинация за международни производители на части и компоненти за автомобили. Според данни на Българския автомобилен клъстър вече повече от 50 компании от този бранш оперират в България, като повечето от тях са световни лидери в своята област.

Организаторите на Automechanika очакват отново и огромен наплив от посетители. Прогнозите на специалистите сочат, че повече от 150 000 професионалисти ще намерят време да пътуват до Франкфурт, за да посетят Automechanika. За улеснение на посетителите изложбените щандове в панаира са обособени тематично в специални зони. През 2014 година фирмите ще се презентират в шест сектора: автомобилни части и системи, електроника и системи (Electronics & Systems), аксесоари и тунинг (Accessories & Tuning), поправка и поддръжка (Repair & Maintenance), информационни технологии и мениджмънт (IT & Management), сервизи и автомивки (Service Station & Car Wash).

Специализираното и строго професионално изложение Automechanika предлага не само уникални възможности за нови бизнес контакти, а и актуална технологична информация от първа ръка. Именити експерти от автомобилната промишленост ще обсъдят в рамките на специализирана международна конференция тенденциите и проблемите на автомобилния бранш в световен мащаб.

Повече информация за изложението може да откриете на интернет страницата на панаира: www.automechanika.com.

Агенция Speed-Press

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...