Aventador с окачване от Ф1

Main January 25, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3600 views | no comments

Lamborghini разкри подробности на бъдещия наследник на Murcielago, който трябва да дебютира на автомобилния салон в Женева през март под името Aventador.Моделът ще бъде с окачване, дошло от Формула 1 - тип pushrod (с избутваща кормилна щанга). Благодарение на това предната му част може да бъде значително понижена. Освен че се отличава с по-твърди рамене, то допринася и за значителното намаляване на масата, тъй като е изцяло изработено от алуминиеви сплави. От същия материал са направени и двойните триъгълни носачи. Спирачките на свой ред са карбон-керамични.
Всичко останало от т. нар. „пушрод” система работи заедно с фирмената за Lamborghini хидравлична повдигаща система, която предпазва носа от неравности по пътя и други препятствия.
Освен подробности за окачването Lamborghini потвърди и 400-милиметровите предни спирачни дискове с шестбутални апарати и 380-милиметровите задни с четириточкова система. 19-цоловите предни джанти ще са „обути” в предни гуми с размер 255/35, а 20-цоловите задни залагат на номер 335/30. Шофьорът ще може да избира между три режима на управление, вариращи от „комфортен” до „състезателен”.
Всичко това, съчетано с мощност от 700 к.с. е добра предпоставка за невероятни скорости.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...