Baileyspeed Blade - Това от тук, това от там...

Main November 4, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2954 views | no comments

Колко пъти ви се е случвало да сте заседнал в задръстване и да започнете изведнъж да се чудите как би изглеждал автомобилът на мечтите ви? Нещо от рода на: „Да вземем фаровете от това, предния капак от това, гумите на онова и профилът на това...” Малцина са тези, които имат нужните пари, талант и време, за да направят това истина, но изглежда, че Нийл Бейли е притежавал и трите. От снимките ви става ясно за какво си е мечтал той. Името е: Baileyspeed Blade.

Да не би да сте си помислили – „Ами че това е хубав компютърен модел ,но всеки с мишка може да го направи.”Да, ама не. Господин Бейли може да бъде видян на снимките как стои в готовата конструкция на своята мечта.

Потенциалът на автомобила далеч не изостава от външния му вид – 480 к.с. просто не са си за подценяване. Специалното шаси от фибростъкло тежи под 1000 кг, което е достатъчно красноречиво за амбициите на собственика му. Окачването е независимо за четирите колела. Амортисьорите са регулируеми. Цената? Бейли твърди, че това, което иска, е колата да е достъпна, което на този етап си е малко относително.

Бейли има намерение автомобилът да влезе в производство от края на 2008 година, но това зависи от работата му до този момент.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...