BMW първа серия купе- първа официална информация

Main June 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 759 views | no comments

Макар и странно, първата официална информация за новото BMW първа серия купе, дойде от потребителския фирмен сайт на баварската марка във Великобритания- www.bmw.co.uk.

Според информацията, купе версията на първата серия ще се появи на пазара в страната през ноември тази година и ще се предлага в модификации 120d, 123d и забележете 135i. Този флагман е оборудван с трилитров, шестцилиндров, редови, турбо двигател, който предлага зашеметяващата максимална мощност от 306 конски сили и максимален въртящ момент от 400 Нм. BMW 135i ще бъде в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.3 секунди и да достигне максимална скорост на движение от 250 км/ч (електронно ограничена).

Предвидена е и изключително ефективната система за задвижване на четирите колела xDrive, електронната система за динамична стабилност е стандартна за дизеловата версия 120d, а тракшън контролът отбелязва присъствие във всеки представител на 123d и 135i. 120d ще се предлага в три нива на изпълнение- ES, SE и M Sport, 123d в две- SE и M Sport, а топ версята 135i ще бъде само в една- М Sport.

Купето на първата серия на BMW е с дължина 4 360 мм (+133 мм в сравнение със станадартната първа серия), и ширина 1 934 мм (+1 мм). Багажното отделение на автомобила е увеличено от 350 на 370 литра.

 
Keywords:   bmw, bmw 135i, bmwuk, target
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...