BMW разкри ново приложение за i3

Main January 4, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2645 views | no comments

Както знаем, миналата година BMW разкри две вълнуващи концепции в лицето на спортния плъг-ин хибрид BMW i8 и електрическия градски модел BMW i3. Докато първият ще накара феновете на бегачките да затаят дъх, вторият може да се окаже още по-вълнуващ, особено след като компанията разкри ново приложение за него на фен страницита на BMW i във Facebook. То показва завидно ниво на интеграция между смартфоните и колата, при това по невиждан досега начин. Зареждането и оставащите километри също можете да програмирате пътищата на принципа на елекронна пътна книжка.
Пълното планиране на пътуването с колата дори ви позволява да включите към него и пешеходен маршрут и обществен транспорт, така че да знаете точно кога ще пристигнете до желаната дестинация. Можете дори да пренастроите времената за зареждане, за да се възползвате от по-ниските цени на електричеството на определени места в извънпиковете часове.
Приложението все още не е достъпно, но изглежда е разработено за платформата Apple iOS, очакваме обаче то да бъде пригодено и за други до началото на продажбите на автомобила през 2013 г.

 
Keywords:   apple, bmw
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...