BMW с още инфо за X5 eDrive

Main May 21, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7850 views | no comments

BMW пусна видео, разкриващо детайли относно модернизираната концепция X5 eDrive, която всъщност e производствена плъг-ин хибрид версия на Sport Activity Vehicle (SAV).
Баварците планират до няколко месеца да пуснат плъг-ин хибридна версия на третото поколение X5. Спецификациите ще са същите като на обновената X5 eDrive концепция, която участва в това видео. Това значи, че ще се задвижва от 2-литров 4-цилиндров турбо бензинов двигател, комбиниран с електромотор и литиево-йонна батерия, монтирана под багажното отделение.
Конвенционалният агрегат ще произвежда 245 к.с. и 350 Нм, докато електрическият мотор осигурява допълнителни 95 к.с. и 250 Нм. Така общата максимална мощност ще достига 340 к.с., а въртящият момент - 600 Нм. Това е достатъчно моделът да ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 7 сек. В електрически режим с едно зареждане превозното средство ще осигурява пробег от 32 км с максимална скорост до 120 км/ч.
Според информацията серийният модел ще носи името xDrive40e и ще се появи най-вероятно през октомври по време на автомобилното изложение в Париж.Видео

 
Keywords:   bmw
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...