BMW с промени в X3 и X5

Main February 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4050 views | no comments

BMW обяви серия от промени за X3 и X5. X3 xDrive28i заменя 3-литровия редови 6-цилиндров агрегат (255 к.с.) с нов 2-литров 4-цилиндров двигател (245 к.с.), снабден с TwinPower Turbo. Въпреки по-малкото мощност, новата единица ще предлага въртящ момент от 350 Нм, което е с 40 Нм повече от предшественика. В резултат на това ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнема само 6,7 сек, което е с 0,2 сек по-бързо. В същото време средният разход на гориво е 7,5 л/ 100 км, а вредните емисии CO2 са 175 г/км. (при 6-цилиндровия 9 л/100 км и 210 г/км).
В допълнение, всички предстоящи модели X3 ще бъдат снабдени стандартно със системата Driving Experience Control. Така чрез натискането на бутон, шофьорът ще може да избира между четири ралични режима – Comfort, Sport, Sport + и eko Pro, които настройват управлението, чувствителността на педала за газта, системата за контрол на стабилността и времето на предавките.
Моделът също така получава допълнителни опции за безопасност, като сигнализираща система при напускане на платното и система за ограничаване на скоростта при неправилно изпреварване.
BMW пусна нов пакет за X5 - M Sport Edition. Той се предлага за всички варианти на двигателя и включва аеродинамичен бодикит, ксенонови фарове, спортно окачване и 20-цолови алуминиеви джанти. Интериорът е оборудван със спортни седалки, М-волан с лостчета за смяна на предавките, антрацитен покрив, акценит в черен пиано лак, педали от неръждаема стомана и метални лога “М” на праговете на вратите.

 
Keywords:   bmw, co2, driving experience
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...