BMW с четири нови модела на салона във Франкфурт

Main May 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4245 views | no comments

Автомобилното изложение във Франкфурт се очертава да бъде едно от най-големите събития на годината за BMW. Компанията ще представи цели четири нови модела. Освен с BMW M5, немският автомобилопроизводител ще разкрие новото M3 GTS. Седанът предлага променени брони и оптимизиран агрегат, мощността, на който е нараснала от 414 на 444 к.с.
За тези, които търсят по-достъпни автомобили, интерес ще представлява новият Series 1. За него информацията е оскъдна, но ние знаем, че ще предлага нов дизайн, по-хубав интериор и дълга база.
Не на последно място има вероятност BMW да покаже и бъдешия i3. Очаква се модел от новата подмарка на групата да се появи през 2013 г. Той ще се задвижва от електрически мотор с мощност 148 к.с., който ще позволява на колата да развие максимална скорост от 160 км/ч и който има автономност от 257 км с едно зареждане.

 
Keywords:   bmw, bmw m5, series 1
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...