BMW удря 2 млн. продажби 4 години по-рано от предвиденото

Main March 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3305 views | no comments

BMW ще достигне целта си от 2 млн. продажби четири години преди прогнозираното. 1,67 млн. автомобили е доставила компанията през миналата година. Производителят очаква да надмине бройката от 2 млн. през 2016 г., като в сметката влизат и подопечните й Mini и Rolls-Royce.
Печалбата без приспадане на данъци и такси от тази година вероятно ще надскочи миналогодишните 7,38 милиарда евро.
BMW планира да отвори нова фабрика в Бразилия и още една в Китай тази година, тъй като се стреми да пресече усилията на Audi и Mercedes-Benz да се наложат като лидери в луксозния сегмент. И трите компании предвиждат рекордни продажби през 2012 г. благодарение на Китай и съвземането на САЩ.
Компанията възлага големи надежди и на Европа с въвеждането на нови версии на Серия 3 и Серия 1. BMW очаква ръст на доставките през 2012 г. в Стария свят и планира пускането на общо 12 нови и подобрени модели от гамата на BMW и Mini до лятото.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...