BMW ActiveHybrid 3 ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 сек

Main July 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2910 views | no comments

BMW пусна нови детайли относно ActiveHybrid 3. Екологичният автомобил се отличава със специална емблема, матови хромирани накрайници и сатенени акценти. Клиентите могат да си поръчат 18-цолови колела Streamline с аеродинамичен дизайн, подобряващ ефективността на автомобила.
Вътрешните промени включват специални пластини на страничните праговете и емблема ActiveHybrid на скоростния лост.
За съжаление пакетът от батерии е намалил значитрелно капацитета на багажника до 390 литра, което е с 90 литра по-малко от стандартния модел.
Задвижването се осигурява от 3-литров 6-цилиндров агрегат с мощност 302 к.с. и електрически мотор с 54 к.с. Това позволява на модела да ускори от 0 до 100 км/ч за 5,3 сек. По отношение на ефективността, комбинираният разход на гориво е 5,9 л/ 100 км, а вредните емисии - 139 г/км CO2.
За да се стигне до тези впечатляващи цифри, инженерите от BMW са оборудвали ActiveHybrid 3 с Eko Pro система, която изключва бензиновия двигател по време на движение по инерция със скорост до 160 км/ч. Освен това моделът може да измине на електричество разстояние от 4 км със скорост до 75 км/ч.



Видео

 
Keywords:   bmw, co2
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...