BMW Group България подкрепя българската музика

Main April 18, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5215 views | no comments

BMW Group България застава зад най-успешните български изпълнители. Компанията е партньор и официален превозвач на десетата церемония по връчването на “Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО за 2012” на 22 април в зала 1 на НДК. В международния ден на Земята BMW Group ще предостави автомобили BMW Серия 5, BMW Серия 5 Gran Turismo и BMW Серия 7, които ще гарантират, че звездите ще пристигат навреме и със стил.
Предпочетените за участие в церемонията автомобили освен с премиум качество и атрактивен външен вид впечатляват с изключително ефективни двигатели, нисък разход на гориво и нива на вредни емисии.
Церемонията по връчването на “Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО за 2012” е под мотото „Нова мечта”. В рамките на програмата радиото, което пуска само българска музика, дава символично ново начало на българската сцена, в което утвърдените вече имена подават ръка на новите лица в българската музика. Водещи са Орлин Горанов и Любо Киров, а специално участие в церемонията ще вземе Лили Иванова.

 
Keywords:   bmw, bmw 5, bmw 7, bmw group, gran turismo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...