BMW X3 ИГРИ – предизвикателство за всеки със спортен дух

Main January 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2223 views | no comments

BMW Group предизвиква любителите спортисти от цяла Европа да демонстрират разнообразните си умения и способност за работа в екип в рамките на BMW X3 ИГРИ. Шейсет отбора, състоящи се от по трима играчи, ще се изправят един срещу друг в шестте дисциплини в игрите. Участници от 18 различни държави ще се състезават в дисциплините ветроходство, планинско колоездене, каране на ски, голф, маратон и майсторско шофиране от 27 април до 1 май 2011 г. в Женева, Швейцария. Отборите ще трябва да се справят успешно и с едно творческо изпитание. Печелившият отбор ще получи спортна награда: ново BMW Х3 за всеки състезател.
Всеки заинтересован може да се регистрира на интернет адрес: www.bmw.bg/X3games до 28 февруари 2011 г. самостоятелно или като отбор от трима. Отборите, които ще се състезават на игрите BMW Х3 в Женева, ще бъдат определени с жребий и ще получат информация относно тяхното участие до средата на март 2011 г. Всеки участник ще се състезава в две от шестте дисциплини. Всички членове на отбора заедно ще трябва да се справят с общи сили с едно творческо изпитание. Чрез система от точки ще бъде определен крайният резултат и победителите.
Предвидено е игрите BMW Х3 да започнат с регата по Женевското езеро. Състезателите ще плават на първокласните яхти Benateaus 7.5. След това ще се проведе състезанието по планинско колоездене в близката планина Юра. Ски спусканията ще се състоят в Шамони, под Мон Блан, близо до швейцарската столица, преди състезателите да демонстрират уменията си зад волана на BMW Х3. Състезанието ще приключи с голф турнир във формат Gross Stableford и 14- километрово бягане.
Крайните победители ще получат за награда три автомобила BMW X3

 
Keywords:   bmw, bmw 3, bmw group, bmw x3, www bmw
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...