Caddy вече паркира сам

Main June 27, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3185 views | no comments

Популярният мултифункционален градски ван за доставки вече Caddy от Volkswagen се сдоби със система за самопаркиране. Park Assist се активира с бутон, разположен на централната конзола при скорост на движение до 40 км/ч. Водачът подава мигач за страната, откъм която иска да паркира. Процедурата по самопаркиране стартира веднага щом системата Park Assist регистрира наличието на достатъчно широко място за паркиране с помощта на ултразвукови сензори. Водачът превключва на задна предавка, след което от него се изисква единствено да отпуска съединителя или спирачния педал. Caddy поема управлението на волана. Акустичната, както и изобразената на мултифункционалния дисплей визуална информация го подпомагат допълнително.
По време на паркиране системата редуцира скоростта на движение до 7 км/ч. Park Assist е в състояние и да задейства спирачките на автомобила, в случай че системата регистрира потенциална опасност от удар. При всички положения обаче, водачът е този, който носи отговорност за спирането на автомобила, тъй като Park Assist не може да предотврати щети във всяка ситуация.
Допълнителна 360

 
Keywords:   caddy, Ops, volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...