Cadillac Wi-Fi - Факт от април

Main March 21, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1845 views | no comments

Cadillac ще се присъединят към Chrysler и BMW като един от най-малкото автомобилни производители, които предлагат достъп до интернет в автомобила, докато е в движение. Услугата ще бъде в сила от април. Системата е създадена и конструирана от компания, наречена Autonet Mobile, и ще предоставя скорости до 800 kbps при най-евтиния тарифен план от 29 долара.

Пътниците ще имат възможността за достъп до интернет посредством всякакви устройства, които имат възможността да се свържат с интернет – лаптопи, ноутбуци, PDA устройства и смарт телефони. Тарифният план от 29 долара ще предоставя 1 GВ трафик на месец. Ще се предлага и план от 59 долара, който обаче ще предоставя 5 GB.

Cadillac ще покажат своя Autonet Wi-Fi рутер по време на автомобилното изложение в Ню Йорк следващия месец. Моделът, в който ще бъде представена системата, ще бъде седанът CTS, но можем да очакваме технологията да достигне в близко бъдеще до повечето модели на марката. И докато системите на BMW и Chrysler са конструирани от Autonet и струват 499 долара (плюс инсталационните такси), то тази в Cadillac е портативна и позволява да бъде премествана от кола в кола.

И 2.5G, и 3G мрежите са поддържани от Cadillac Wi-Fi. Системата може да бъде много полезна за пътуващите бизнесмени или направо бизнес екипи, които имат нужда от постоянен контакт с офиса си.

Въпреки че Autonet подчертават, че системата ще бъде достатъчна, за да отговаря на изискванията на средния потребител (като например забавляване на децата по време на дълги пътувания), то относително малкият трафик от 5GB означава, че трябва да внимавате много при стрийминг медиите. Но пакетът от 59 долара най-малкото е конкурентен на аналогичните планове на AT&T и Verizon.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...