Camaro фейслифт отива във Франкфурт

Main August 21, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7520 views | no comments

Фейслифт на Chevrolet Camaro ще бъде представен на автомобилния салон във Франкфурт, който отваря врати на 10 септември. Моделът идва с оптимизиран екстериорен дизайн, включващ вентилиран преден капак, нова радиаторна решетка и хоризонтални стопове. Отвъте компанията е оборудвала модела с новата информационно-развлекателна система MyLink, включваща 7-инчов сензорен дисплей.
Що се отнася до задвижването, освеженото Camaro ще заложи на 6,2-литров V8 с променливо газоразпределение, който се комбинира с механична трансмисия. Максималната мощност на този агрегат е 432 к.с. при 5900 об/мин и 570 Нм при 4600 об/мин. Camaro купе ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,2 сек, докато при версия кабриолет спринтът се извършва за 5,4 сек. Повече подробности за модернизирания модел очаквайте след дебюта му във Франкфурт.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...