Chevrolet на автомобилното изложение в Женева

Main February 28, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11120 views | no comments

Седмица преди началото на автомобилния салон в Женева, Chevrolet разкри подробности за новостите, които ще видим на щанда на марката, разположен в зала 1. Във фокуса на вниманието е поставена комби-версията на Cruze, която ще отбележи своя световен дебют. Два насочени към младежката аудитория концептуални модела – Code 130R и Tru 140S – ще отпразнуват европейската си премиера, а бъдещето на инфоразвлекателните системи в автомобила ще намери своето отражение в лицето на новата Chevrolet MyLink.
Комбито на Cruze има естествена насоченост към семейните потребители, както и към хората, които търсят компактен модел с по-обширно багажно пространство, достатъчно да отговори на нуждите на техния активен стил на живот. От лятото на тази година наред с познатите ни вече силови агрегати в гамата на Cruze ще влязат и пет нови попълнения в лицето на бензинов турбомотор с работен обем 1,4 л, 1,7-литров дизелов двигател, както и оптимизираният 2,0-литров дизелов агрегат. Всички те отговарят на изискванията на екологичната норма Euro 5.
Сред новите възможности за оборудване и удобства в Cruze са системата за достъп и стартиране на автомобила без ключ, камерата за движение на заден ход, инфоразвлекателната система Chevrolet MyLink и автоматична старт-стоп система в зависимост от нивото на оборудване и избрания от клиента двигател.
Двата концептуални модела, родени от диалога между Chevrolet и младите хора, са Code 130R и Tru 140S. Използващият турбодвигател модел Code 130R е 4-местно спортно купе със задно задвижване и изправен страничен профил, докато разчитащият на предно предаване концептуален Tru 140S е екзотично, но широкодостъпно спортно четириместно купе. Електронните връзки във вътрешното пространство на двата концептуални модела позволяват на собствениците на постигнат максимална индивидуализация на своя автомобил – основно изискване за сегашното и бъдещите млади поколения потребители.
Британските дизайнери на двата концептуални модела – Никълъс Дейвид и Джо Бейкър, са от дизайнерския център на GM в Северен Холивуд. Те ще присъстват лично на изложението.
По време на автомобилното изложение в Женева на щанда на марката ще има хостесите с iPad в ръка, които ще се постараят да научат повече за предпочитанията на младите европейци по отношение на това, което очакват от един нов автомобил. Тези, които пък нямат възможност да посетят автромобилното изложение, могат да гласуват за любимата си концепция от вкъщи чрез специално приложение на странциата на марката във фейсбук - Chevrolet Europe Facebook page.
Новата инфоразвлекателна система MyLink на Chevrolet включва седеминчов пълноцветен тъч-дисплей с висока резолюция, улесняващ работата с различно медийно съдържание. Системата показва на дисплея желаната информация от смартфона, свързан чрез USB или Bluetooth-интерфейс.
Технологията ще бъде въведена в Cruze и Aveo от лятото на 2012 година.

 
Keywords:   chevrolet, Cruze, mylink, tru
 

Images Gallery


 

KIA разкри K9 KIA разкри K9
February 28, 2012
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...