Chevrolet показва бъдещето с ревизирания EN-V

Main October 13, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4380 views | no comments

За първо път GM разкри подобна концепция на изложението в Шанхай през 2010 г. След няколко визуални и технически промени, концепцията е готова за производство. Информацията бе оповестена лично от Крис Пери, вицепрезидент на компанията.
Chevrolet EN-V разполага с напълно електрическо задвижване, което се захранва от литиево-йонна батерия. Превозното средство е в състояние да измине с едно зареждане до 40 км. Дизайнът, както сами може да се обедите, е доста футуристичен, същото се отнася и за интериора.
Инженерите от GM разкриха, че Chevrolet EN-V разполага с набор от сензори, включително GPS, следящ другите превозни средства, благодарение на който моделът може да се управлява сам. Дали това е правилният път към бъдещето на превозните средства? Само времето ще покаже.



Видео

 
Keywords:   chevrolet
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...