Chevrolet става партньор на ФК „Ливърпул“

Main July 25, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7460 views | no comments

Американската марка Chevrolet сключи четиригодишен договор за спонсорство с клуб от Английската висша лига и стана официален спонсор на северноамериканското турне на ФК „Ливърпул".
Марката влиза в ролята и на официален автомобилен партньор.
Партньорството ще продължи до края на сезон 2015/2016 на английското и европейското футболно първенство и ще включва визуално присъствие на марката на „Анфийлд" - стадиона на „Ливърпул", редовно публикуване на материали в печатните и дигиталните издания на клуба и в сайтовете на феновете и участие на играчите в рекламни дейности.
Chevrolet е и официален спонсор на предсезонното турне на клуба, едно от най-популярните в света, което вече започна с мач на „Ливърпул" и ФК „Торонто" миналата събота. „Ливърпул" ще играе на 25 юли с италианския „Рома" във „Фенуей парк", Бостън, и на 28 юли - със съперниците си от Английската висша лига „Тотнъм Хотспър" в Балтимор.
За повече информация относно северноамериканското турне на ФК „Ливърпул" посетете www.lfctour.com.

 
Keywords:   chevrolet
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...