Chevrolet Europe с мощен тласък от март

Main April 11, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2985 views | no comments

Продажбите на Chevrolet Europe през първото тримесечие отбелязват скок със 7%, а пазарният дял достига 2,2%.
Общо 112 285 автомобила е реализирал Chevrolet на територията на Европа и 2,2% дял от пазара през първото тримесечие на годината. Ръст от 7% бележат продажбите на марката или 6908 повече продадени автомобили за коментирания период спрямо същия от 2010 г.
„Новият Orlando вече е на разположение на клиентите в нашите представителства и вече виждаме първото положително въздействие от този факт върху числата на продажбите“, сподели Уейн Бранън, президент и управляващ директор на Chevrolet Europe.
През дебютния си месец март новият модел регистрира общо 3824 продажби и надхвърли значително очакванията. В България 7-местният многофункционален кросоувър също се радва на изключителна популярност в първия си официален цял месец на продажби след премиерата в страната.
Новото издание на Captiva ще се появи в представителствата на марката по-късно този месец, следвана от новия Aveo през лятото и версията хечбек на Cruze, наред с Camaro през есента. Продажбите на електромобила с възможност за удължаване на пробега Volt ще започнат през ноември.
През първото тримесечие на 2011 г. продажбите на Chevrolet са с ръст от 128% в Дания, със 115% повече в Турция, а във Франция и Русия покачването съответно е 80% и 51%.
В България марката продължава своето изключително стабилно представяне, като продажбите са нараснали с 6% спрямо същия период през 2010 г. Пазарният дял на Chevrolet в България е 5,01% от общия пазар, вкл. леки и лекотоварни автомобили, автобуси, камиони и мотоциклети.
В България цените на моделите на Chevrolet започват от ниво 16 870 лв. с ДДС и право на данъчен кредит за модерния Spark, за Aveo – от 14 790 лв. с ДДС при специални условия за юридически лица, 25 990 лв. с ДДС при компактния Cruze, 28 480 лв. С ДДС и право на данъчен кредит при 7-местния семеен ван Orlando.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...