Chevrolet Malibu ще се предлага на шест континента

Main April 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2420 views | no comments

Новият Chevrolet Malibu отбеляза днес световния си дебют с едновременно представяне в САЩ и в Китай - две от близо стоте държави на шест континента, в които ще се предлага новият модел. Първият глобален модел от среден клас на Chevrolet ще предложи повече на клиентите напълно нова външност, отличаваща го сред останалите на пътя. Интериорът е решен в стил „двоен кокпит“ с повече пространство, повече тишина, повече висококачествени материали, по-богато оборудване и по-прецизно изпълнение. Автомобилът разполага с гама от икономични и мощни 4- и 6-цилиндрови бензинови, дизелови и използващи пропан-бутан двигатели, куплирани с механични и автоматични предавателни кутии.
Нова е ходовата част, разработена за оптимален комфорт, динамика и стабилност на пътя, създадена за постигане на върхови за класа постижения. Каросерията е създадена с възможно най-висока аеродинамична ефективност, намаляваща разхода на гориво и аеродинамичния шум при движение.
Инфоразвлекателна система Chevrolet MyLink съчетава онлайн-услуги като интернет-радиопрограмата Pandora и Stitcher SmartRadio.
Сред мерките за безопасност, при които ще има различия на отделните пазари, са 10 въздушни възглавници, система за предупреждение при неволно напускане на лентата за движение и при опасност от сблъсък с бавно движещ се или спрял автомобил отпред, както и видеосистема за наблюдение при движение на заден ход
Пазарната премиера на Malibu в Китай ще се състои до края на 2011 г. На пазара в САЩ тя ще се състои в началото на 2012 г.
Новият глобален седан на Chevrolet ще се произвежда в заводи на марката по целия свят, сред които такива в Съединените щати и Китай.



Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...