Christmas HUMMER H2: За всеки случай

Main December 6, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 2894 views | no comments

Тази година, дядо Коледа получи неочаквана подкрепа от страна на тунинг- специалиста GeigerCars.de. Ако се случи нещо с шейната на симпатичния старец, той ще може да разчита на специалната модификация Hummer H2 Christmas. Уникалната версия на американския всъдеход е била създадена специално за телевизионното предаване Галиоле на германската телевизия Pro 7.

Множеството промени по екстериора на Christmas HUMMER H2 включват gullwing врати, тематични рисунки, 250 LED светлини, 22- цолови джанти и много други. В интериора, коледната тема също е развита сериозно. Коженият салон и килима са решени в червен цвят, аудиосистемата е JBL с мощност 3 800 вата, мониторите са три (единият е 42 инчов). Цялостната инвестиция в Christmas HUMMER H2 на GeigerCars.de е 110 000 евро. Снежанките не са включени в цената...

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...