Citroen с поредни отличия

Main July 17, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1049 views | no comments

По случай Големите награди за автомобил на годината, присъждани от авторитетното издание L'Automobile & L'Entreprise, преди дни новият Citroen Jumpy заслужи първото отличие в категорията на лекотоварните автомобили (VUL). C4 Picasso бе класиран на трето място в категорията леки автомобили (VP).

Журито е съставено от журналисти, шефове на фирми с големи автомобилни паркове и редaкционния екип на L'Automobile & L'Entreprise. Тези две награди отново доказват пълната адекватност на гамата Citroen към пазара.

От дълги години насам Citroen е главно действащо лице на пазара на лекотоварните автомобили с пазарен дял от 9,7 % в Европа за първото полугодие на 2007.

Новият Jumpy, от който са продадени 10 500 броя в световен мащаб след премиерата му през януари 2007, притежава голям брой технологичти иновоции и богато оборудване, предлагащо висок комфорт, отличително пътно поведение и сигурност. Той се отличава със значително увеличение на полезния товар (от 1 000 до 1 200 кг), както и на полезното пространство (5 на 7 куб. м).

Новият Jumpy притежава стойностен и динамичен стил. Задната част е проектирана, така че да улеснява товаренето. И не на последно място респект у клиентите предизвиква ергономията на шофьорсоко място, което впечатлява с ниските нива на шумове и богаъо пространство за нуждите на професионалистите.

От своя страна, отличеният C4 Picasso, от който са продадени 125 000 екземпляра (5 и 7 места) след представянето на модела през октомври 2006, печели непрекъснато почитатели с иновативния си динамичен и предизвикателен стил. С рекордна остъклена площ, C4 Picasso стана първия "визиоспас". Автомобилът притежава водещи характеристи за един ван: многофункционално вътрешно пространство и изключителен комфорт за всички пътници.

C4 Picasso предлага истинско удоволствие от управлението и сигурното си пътно поведение.

И накрая, C4 Picasso притежава богата гама от двигатeли - два дизелови HDi 110 FAP и HDi 138 FAP и два бензинови 1.8i 16V et 2.0i 16V. Тези агрегати са с намален разход на гориво и високи екологични показатели.

Източник: www.citroen.bg

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...