Citroen традиционен партньор на кинотворците

Main May 30, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 979 views | no comments

Партньорството между Citroen и Клод Льолюш в рамките на новия филм «Роман от гарата» е нов етап в дългогодишната история, която свързва Марката с киното. Клод Льолюш, режисьор на такива забележителни филми като «Един мъж и една жена», «Всичко това... за това!» или още «Мъже, жени, начин на употреба», е и голям ценител на автомобила.

След като избра за свой партньор Citroen в последния си филм и постави зад волана един от главните си герои в Citroen C6, кинематографистът отново потвърди интереса си към Марката с шевроните.

Нека да припомним, че именно Клод Льолюш връчи Голямата награда за дизайн на концептуалния модел C-Metisse по време на церемонията на 28-ото издание на годишните награди на сп. l'Automobile Magazine на 22 ноември 2006.

Филмът «Роман от гарата» бе представен на 24 май по време на Фестивала в Кан 2007, като по този начин беше отбелязан и големият юбилей - Клод Льолюш 50 години в киното.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...