CLA и новата Е-класа дефилират на щанда на Mercedes-Benz

Main June 13, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9930 views | no comments

В рамките на Автомобилен салон 2013 г. посетителите ще имат възможност на едно място да видят изцяло новия модел CLA – разкриващ нов пазарен сегмент подобно на своя по-голям „брат“ CLS, и най-новите технологии на съвременното автомобилостроене в новата Е-класа, заедно с няколко от другите звезди на немския автомобилостроител.
На площ от 440 кв. м „Балкан Стар“ демонстрира как класическото разбиране за лукс и най-високо качество изглежда още по-атрактивно и динамично в моделите на Mercedes-Benz. От спортните компактни автомобили Mercedes-Benz CLA, A-класа и В-класа, през еталона за бизнес лимузина – новата Е-класа, до изключително добре приеманите на българския пазар високопроходими автомобили, представени по случай 45-годишнината на AMG от GL 63 AMG - най-пълната гама автомобили и услуги могат да бъдат открити в зала 4 на Интер Експо Център в София.
Продажбите на Mercedes-Benz през май 2013 г. отново бележат значителен ръст всветовен план с увеличение от +7,3%.
CLA е създаден да въведе нов сегмент, с ненадмината аеродинамика (Cd = 0,22), авангарден купе дизайн и 4MATIC система за задвижване на четирите колела (като опция). Като ново четириврато купе CLA следва дизайн концепцията на CLS, чиято идея се умножи и бе многократно имитирана след дебюта на модела през 2003. Новото купе успешно въплъщава дизайна на концептуалната разработка Concept Style Coupе в серийно производство. Моделът разполага стандартно със спирачна система на базата на радар (COLLISION PREVENTION ASSIST), която е способна да предупреди водача за опасност от удар при скорост над 7 км/ч и да предприеме прецизно спирачно усилие, когато шофьорът настъпи спирачния педал.
Пет линии на оборудване и пакети с богато разнообразие от екстри правят възможно максималното индивидуализиране на вълнуващото купе с компактни размери (дължина/ширина/височина: 4630/1777/1437 милиметра). В CLA смартфони могат дабъдат интегрирани в дисплея и оперативната система на автомобила, в отговор на дигиталния лайф стайл на активната в социалните медии таргет група.
С нови, по-ефективни двигатели, нови помощни системи и нов дизайн Mercedes-Benz чувствително модернизира E-класата, за да разшири още повече нейните водещи позиции в луксозния сегмент. И седанът, и комби моделите се предлагат с 11 нови или оптимизирани асистиращи системи, разработени за новата S-класа, които тук отбелязват своята официална българска премиера. За първи път са включени системи, които могат да предотвратят инциденти с преминаващи автомобили или пешеходци, асистентът за следене на пътната лента, който може да предотврати инцидент също и с насрещно движещ се автомобил, както и незаслепяващите постоянни дълги светлини.
Mercedes-AMG е готов на всичко, за да постигне изключителни резултати, подбирайки и използвайки прецизно материалите за изработка. С грижливо подбрани компоненти, перфектен монтаж и несравнимо стриктен контрол – от първия до последния винт. В края на производствения процес на автомобила се поставя емблема с подписа на специалиста, който е лично отговорен за спазено обещание към уникалния продукт.
У нас почитателите на супер динамичното спортно шофиране, характерно за автомобилите AMG, доказват своя интерес години наред с едни от най-впечатляващите модели. Наскоро клиенти на „Балкан Стар“ имаха възможност да вземат участие и лично да се убедят в емоцията на моделната гама AMG в роуд-шоуто Mercedes-Benz Wild Beauties, което гостува в София и Варна в началото на месеца.

 
Keywords:   AMG, cla, CLS, mercedes benz
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...