Corsa VXR Blue: Синя светкавица

Main January 24, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2231 views | no comments

Vauxhall добави ново суперспортно попълнение в гамата на модела си Corsa. То се нарича Corsa VXR Blue и както подсказва самото му име, представлява синя лимитирана серия с основен акцент върху богатото стандартно оборудване и мощта.

Corsa VXR Blue се отличава от "стандартната си версия чрез допълнителен екстериорен аеродинамичен пакет, Arden Blue син цвят, осемнадесетцолови джанти, тонирани стъкла, уникални за серията рингове на въздушните отвори в интериора и спортни седалки Recaro.

За задвижването на Vauxhall Corsa VXR Blue се грижи скромен на пръв поглед, пък бил той и турбо, 1.6 литров двигател. Малолитражката обаче генерира нескромните 192 конски сили и дава възможност на компактния модел да се ускори от 0 до 96 км/ч за респектиращите 6.8 секунди и да развие максимална скорост на движение от 225 км/ч.

Наистина интересният дизайн, динамичният двигател и богатото стандартно оборудване на специалната серия, в което откриваме спортно окачване, обновена спирачна система, електронна стабилизираща програма и други, както и самата цена на Corsa VXR Blue (19 425 британски лири) дават основание на Vauxhall да съпоставят своята рожба с автомобили, като Citroen DS3 R и Mini Cooper Works.

Първите доставки на Vauxhall Corsa VXR Blue ще бъдат осъществени през следващия месец.

 
Keywords:   arden, corsa, 192, recaro, vauxhall
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...