Diavel AMG и CLS 63 AMG – открийте приликите

Main September 17, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7365 views | no comments

Ducati представи специално издание на новия Diavel AMG Special Edition на 64-тото Международно изложение във Франкфурт. Вдъхновен от безпогрешния дизайн на тунинга от AMG, мотоциклетът представлява вълнуващ микс от ексклузивност и технически характеристики, изведени до краен предел.
Diavel AMG Special Edition е първият мотоциклет от марката, включил дизайнерски елементи от друг автомобилен бранд. Сътрудничеството между италианците и немските тунери започна от миналата година с размяната на дизайнерски и инженерни решения на идеи между двете.
Специалната версия е разработена на основата на Ducati Diavel Carbon, като към нея са добавени всички отличителни белези на автомобилите Mercedes-AMG – характерните джанти, алуминиеви въздушни дефлектори с карбонови панели, монтирани на радиаторите, седалка с алкантара.
Като всяко Ducati и това е ръчна изработка, а върху резервоара на всеки екземпляр е монтирана табелка със специален номер на серията. Джантите, седалката и задните заглушители, както и спортните ауспуси носят логото на AMG. Специалното издание ще се появи на пазара от началото на 2012 г.
За да подчертаят източника на вдъхновение за този мотоциклет, редом с него във Франкфурт бе изложен и CLS 63 AMG, а девизът сякаш е – открийте приликите.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...