edo competition с нов аеродинамичен пакет за Ferrari 599 GTB

Main April 23, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 654 views | no comments

edo competition Motorsport- специалист в областа на доработката на автомобили с марките Ferrari, Lamborghini и Porsche, демонстрира нов аеродинамичен пакет за модела 599 GTB на Ferrari, наречен edo 630 Scuderia.

Крайната цел на дизайнерите и инженерите на edo competition Motorsport е била постигането на още по- силен акцент върху перфектните форми на автомобила, като в същото време е постигната и оптимизация на аеродинамиката за движение при по- високи скорости. Основните акценти в предната част на аеродинамичния пакет е сполейрът, който е с още по- голяма въздушен отвор за постигането на още по- добър топлинен баланс на двигателя. Част от потока се отвежда и към спирачните апарати.

В комбинация със задния сполер, новите странични престилки гарантират по- малка чувствителност при страничен вятър. В задната част е оформен двоен дифузьор, повишаващ притискането на автомобила към пътя. На задния капак е монтиран и допълнителен малък спойлер.

Поведението на 599 GTB с пакета edo 630 Scuderia се подобрява и в резултат на намаляването на теглото на автомобил с почти 50 килограма, в резултат на изработката на новите елементи от въглеродни нишки.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...