Euro NCAP даде максималните пет звезди на BMW X3

Main August 29, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7075 views | no comments

Европейският специалист по безопасност Euro NCAP даде максималните пет звезди на новия BMW X3. Моделът с 2-литров турбодизелов агрегат получи 41 точки в категорията за защита на деца, 11,9 в теста за деца до 8 месеца и 12 точки за малчугани до три години. Що се отнася до родителите, возещи децата си, те трябва да се чувстват късметлии, тъй като моделът има 14,6 точки на теста за челен сблъсък, както и максимален брой при страничен удар. Предната седалка и облегалка за глава предлага максимална защита срещу камшичен удар.
В стандартноо оборудване на BMW X3 е включено задължителното от Euro NCAP ESP. Също така е включена система за напомняне за слагане на предпазните колани както на водача, така и на пътника, но само на предните седалки. Заедно с липсата на ограничител на скоростта, моделът получи само 71% за неговата „Асистираща технология за безопасност”.



Видео

 
Keywords:   bmw, bmw x3, euro ncap
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...