F1 Racing разкрива болида на 2020 г.

Main January 31, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8190 views | no comments

В брой 56 на българското издание на F1 Racing ще прочетете защо безкомпромисният Михаел Шумахер е убеден, че отново ще спечели световната титла. Техническият експерт на списанието Пат Саймъндс разкрива тайната на подвижните предници на Red Bull и Ferrari и обяснява какво голямо предимство им даде това изобретение в средата на миналата година. Читателите имат възможност да се запознаят с бъдещето на Формула 1 - какви ще бъдат болидите през 2020 г., какви ще са новите екологични технологии и как енергоспестяващите системи се интегрират все повече в спорта. Разберете какви ще бъдат новите 1,6-литрови двигатели през 2012 г. и какви ще бъдат техните предимства.
Репортерите на списанието се срещат с легендата на спорта Еди Джордан в изпълнен с интересни емоции обяд, а сър Стърлинг Мос отговаря без задръжки на читателските въпроси и показва изкривеното кормило, което едва не е отнело живота му. От страниците на списанието ще си спомните и за Том Уокиншоу, гениалният основател на TWR, починал наскоро след дълго боледуване.
Ще прочетете още защо 2011 г. е от изключителна важност за бъдещето на Фелипе Маса във Ferrari и как бразилецът ще съумее да се справи с напрежението. Вижте как ще изглежда най-якият завой в Ф1 на новата писта в Остин, САЩ и какво става, когато природните стихии се намесят в състезанията.
Пилотите са най-хладнокръвните хора на земята, но внимавайте, когато им падне пердето, особено ако сте фоторепортер, ТВ оператор или маршал. Припомнете си някои от най-цветущите случки с участието на някои от най-популярните лица от света на Формула 1.
Георги Янакиев докара кервана на WRC в България. Изпълни мечтата на живота си и след 32 години работа като президент на Българската федерация по автомобилен спорт се оттегля. В същото време на небосклона се появява нова звезда - Денислав Шишев, който изпробва късмета си в италианската Формула 3.

 
Keywords:   ferrari, formula 1, red bull
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...