Federal-Mogul организира състезание “Механик на годината”

Main March 24, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 924 views | no comments

Производителят на части за първоначално вграждане и след продажбено обслужване Federal-Mogul и EURO 07 обявиха началото на състезание “Механик на годината”, което ще се проведе в девет града в цялата страна, стана ясно днес на пресконференция на компанията в столицата. Квалификационните състезания в различните градове ще се проведат в периода от 17 април до 6 юни. Финалът на състезанието ще се състои по време на Пловдивския панаир през септември. Всички желаещи да участват трябва единствено да се регистрират на интернет страница www.euro07.bg, или да подадат формуляр-заявка за участие на място, където ще се проведе кръг на състезанието във всеки град, не по-късно от пет дни преди неговото начало. Резултатите от състезанието ще бъдат публикувани отново на интернет страницата.

Голямата награда за победителя дал най-добро общо време по двете задания на финала през месец септември в Пловдив е пътуване до Тунис, където ще има шанса да се наслади на оff-road преживяване с VW Tiguan през пустинния район на солено езеро Шот ел Джарид. Състезателят постигнал най-добро време за смяна на части по окачването и съответно състезателят постигнал най-добро време за смяна на части по спирачната система на финала, ще получат като награда от Federal-Mogul и EURO 07 лаптопи.

Участниците ще трябва да сменят за време части по окачването Moog на преден мост и елементи по спирачната система Ferodo на заден мост. Автомобилът е Audi A4 и всички механици ще работят на него. Жури съставено от представители на Federal-Mogul и EURO 07, ще следи дали задачата е изпълнена спрямо стандартите за качество.

“Разполагаме с 35 различни марки продукти, а компанията ни има 39 000 служители по света. Произвеждаме в 104 центъра. Повече от половината ни продукция е за първоначално вграждане”, обясни Ростислав Псота, маркетинг директор за Централна и Източна Европа на Federal-Mogul Corporation.

Очаква се смяната на носача и накладките да отнемат около 20 мин на участник. “Няма как да запишем това време в разчетите на сервизите. Хората обаче могат да видят резултатите в интернет и да разберат какво е най-бързото време, за което се сменят тези части”, коментира Георги Стефанов, мениджър бизнес развитие в ЕВРО 07.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...