Ferrari обяснява колко сложно е да караш 458 Italia

Main April 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2645 views | no comments

Когато Ferrari пусна 458 Italia през 2009 г., автомобилната компания изненада света не само с иновативния си спортен модел, но и с хай-тек оборудване. Използвайки опита си от Формула 1, Ferrari е интегрирал почти всички контроли на автомобила във волана, включително индикатор за смяна на предавките, включване на чистачките, дълги светлини, клаксон, бутон за стартиране на двигателя, системата за промяна на окачването Manettino с пет позиции, лостчета за смяна на предавките и управление на аудио системата.
А с добавянето на два дисплея от двете страни на оборотомера започвате да разбирате защо италианците са пуснали клип, обесняващ как собствениците да настроят и да управляват автомобила в различни условия. Вижте видеото, за да разберете колко сложно е да караш всекидневно Ferrari 458…

Видео

 
Keywords:   ferrari, hellip, Italia
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...