Fiat дарява автомобили на националните си спортни герои

Main October 19, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1400 views | no comments

-Дел Пиеро получи 500 №10

Преди броени дни, гигантът Fiat направи жест към един от най- големите италиански спортисти. Александро Дел Пиеро получи чисто нов представител на възродената класика 500. В същото време, автомобилният производител обяви сътрудничество си с шампионката по плуване Федерика Пелегрини, която ще бъде международен посланик на марката.

Дел Пиеро, който е капитан на футболен клуб Ювентус, получи десетият произведен във фирмения комплекс на марката в Тихи, Полша, представител на новия Fiat 500. На терена, футболистът носи фланелка със същия номер. Ключовете от автомобила, който е оборудван с 1.4 литров бензинов двигател със 100 конски сили, бяха връчени на Дел Пиеро от Лоренцо Систино, генерален изпълнителен мениджър на Fiat Automobiles SpA.

Федерика Пелегрини получи версия на Fiat 500 с 1.3 литров Multijet двигател със 75 конски сили, оборудвана с електрически стъклен таван, фарове за мъгла, седем предпазни въздушни възглавници, автоматична климатична инсталация и др.

Двамата спортисти ще се наложи да изтърпят "бялата завист на стотиците хиляди обикновени потребители в Европа, които ще трябва да поизчакат преди да поставят ръце върху своите представители на новия Fiat 500.

Новият 500 вече се предлага на пазарите на Италия и Франция, но там търсенето за модела е много над предлагането. След няколко седмици, новият мъник ще бъде пуснат и в Германия, Белгия, Швейцария и Австрия.

 
Keywords:   fiat, fiat 500, fiat automobiles, spa
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...