Fiat на Автомобилен салон София 2011

Main June 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3375 views | no comments

Fiat ще се представи на Автомобилнен салон София 2011 с щанд от 224 кв.м, на който своя дебют пред българска публика ще направи новият двуцилиндров двигател, спечелил титлата „Международен двигател за 2011”. Революционният двигател, завоювал 4 титли от конкурса „Международен двигател на 2011”, ще е вграден в култовия Fiat 500.
Шедьовърът, разработен от Fiat Powertrain Technologies (FPT), е с мощност 85 к.с. и включва революционната Multiair система. В унисон с концепцията за “downsizing”, новото поколение двигатели (с мощност от 65 до 105 к.с.) ще отделя 30% по-малко СО2 емисии в сравнение с двигател със същата мощност.
На щанда на Fiat погледите ще привлича и новият Fiat Doblо Panorama. Сравнен с предишния модел, от който бяха продадени над 1 милион бройки, Doblо разполага с изцяло нов стил, нови двигатели и нови технически характеристики, което го нарежда на първо място в своя клас по отношение на обем и намалени вредни емисии.
Прожекторите ще бъдат насочени и към Punto Evo. Наследникът на успешния Grande Punto ще бъде представен от експонат, оборудван с модерния турбобензинов 1,4T-Jet двигател с мощност 105 к.с., интегриращ и революционната система за управление на клапаните MultiAir.
Специално място е отделено и на Fiat Bravo. Моделът ще бъде представен от експонат в бежов цвят с икономичен 1,4 Fire бензинов двигател с мощност 90 к.с.
На щанда на Fiat ще блести и градският SUV – Sedici, представен от експонат, оборудван с бензинов 1,6-литров двигател с мощност 120 к.с. и задвижване 4х4.
Не бива да забравяме и култовата Fiat Panda с над 6 милиона продажби в цял свят, ще бъде представен от експонат с бензинов 1,2-литров двигател с мощност 60 к.с.
Специално за клиентите на Fiat на Автомобилен салон София 2011г. официалният вносител на марката за България – Ауто Италия ЕАД, ще предостави преференциални условия за закупуване на нови автомобили по време на салона.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...