Fiat стартира продажбите на Freemont (Видео)

Main June 15, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6835 views | no comments

След като дебютира по време на международното изложение в женема през март, изцяло новото моделно попълнение в портфолиото на Fiat- многофункционалният Freemont, вече може да бъде закупен на основните за марката европейски пазари.

Freemont е разработен на базата на Dodge Journey и е първият автомобил на Fiat, която италианската марка лансира на европейския пазар в резултат на сътрудничеството си с Chrysler Group. Автомобилът се произвежда в завода на американската компания в Толука, Мексико, където също така се сглобяват представителите на Fiat 500, предназначени за североамериканския пазар.

Видео

Седемместният Fiat Freemont идва в две нива на оборудване и е с основни габарити дължина 489 см, ширина 188 см и височина 172 см, а междуосието му е 289 см.

В стандартната екипировка на луксозния превозвач ще бъдат включени тризонална климатична инсталация, система за безключов достъп до интериора, круз-контрол, многофункционален бордови компютър, система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, фарове за мъгла, аудиосистема с чувствителен на допир екран, паркинг сензор, автоматични фарове и други. Безопасността на водача и неговите пътници е гарантирана посредством седем предпазни въздушни възглавници, ABS със спирачен асистент, електронна стабилизираща програма, система за подпомагане на потеглянето по наклон и други.

Fiat Freemont ще се предлага във версия с предно задвижване и двулитров турбодизелов двигател (версия 140 и 170 конски сили), в комбинация с механична предавателна кутия. На по-късен етап от развитието на модела, в портфолиото му ще бъде добавена и модификация 4х4 с двулитров MultiJet със 170 конски сили и 3.6 литров V-образен, шестцилиндров мотор с 276 консик сили. Предавателната кутия на тези две версии ще бъде автоматична.

Още видео на Fiat Freemont можете да видите тук: www.autopress.tv

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...