Fiat с ново Scudo Panorama и с ново лого на лекотоварната гама

Main April 18, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 870 views | no comments

Видео на ново Scudo Panorama можете да видите тук:AutoPress.tv

Успоредно с представянето на новото Scudo Panorama, от централата на италианската марка Fiat съобщиха, че сменят логото на лекотоварното си подразделение. Познатото до момента Fiat Light Commercial Vehicles ще бъде заменено от Fiat Professional, което ще присъства и в новото лого на лекотоварната гама.

Новото поколение на Fiat Scudo Panorama ще бъде добро предложение както за професионална, така и персонална употреба. Автомобилът е в състояние да побере от 5 до 9 човека, като в същото време обемът на багажното отделение достига до 770 литра. При необходимост от повече товарно пространство, седалките от втория и третия ред, могат да бъдат сгънати или напълно отстранени.

Бъдещите собственици на пътническата версия на новото Scudo ще могат да избират между 12 различни модификации на автомобила, получени в резултат на комбинирането на двете колесни бази, трите двигателя (90, 120 и 140 Multijet), както и двете основни нива на изпълнение- Panorama Family и Panorama Executive.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...