Ford пуска Fiesta Sport Special Edition

Main July 7, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 7635 views | no comments

Ford обяви подробности за новата специална серия на хитовата си Fiesta, продажбите на която преминаха границата от 1 000 000 екземпляра от лансирането на модела в края на 2008 година. Fiesta Sport Special Edition ще се предлага на по-голямата част от европейските пазари, в това число Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Белгия, Холандия и Швейцария.

Както подсказва самото наименования на серията, Fiesta Sport Special Edition обещава допълнителна доза динамика. Модификацията, която ще се предлага само във версия с три врати, идва с нов екстериорен пакет с нови странични престилки и спойлери, сребристи рингове на фаровете за мъгла, полирани накрайници на изпускателната система, седемнадесетцолови черни джанти и други.

Ford Fiesta Sport Special Edition се предлага с избор между два задвижващи агрегата. 1.6 литровата Duratec бензинова версия с нейните 134 консик сили обещава ускорение от 0 до 100 км/ч за 8.7 секунди и максимална скорост от 195 км/ч. За почитателите на дизеловите двигатели е предвиден вариант Duratorq TDCi с 95 конски сили.

 
Keywords:   ford, ford fiesta sport, tdci
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...