G-Class BA3 Final Edition и Edition Select: На финалната права

Main May 5, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2405 views | no comments

С настъпването на пролетта, Mercedes-Benz представя две нови луксозни версии на класиката G-Class. BA3 Final Edition е разработена на късата версия на Station Wagon, а Edition Select е на дългата. В залеза на сво производствен живот, легендарният офроудър на компанията блести с много хром, луксозни материари и характерните за модела многофункционалност, стил и високопроходимост.

Клиентите ще могат да избират между два варианта- G 350 BlueTEC с шестцилиндров дизелов двигател със 155 кВт или 211 конски сили и 540 Нм и G 500 с 5.5 литров, V-образен, осемцилиндров двигател с 285 кВт или 388 конски сили и 530 Нм. В екипировката на всъдеходите са включени роботизирана 7G-TRONIC седемстепенна предавателна кутия, електронна система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, електронна стабилизираща програма и други.

В екипировката на BA3 Final Edition са включени осемнадесетцолови петспицови джанти със сдвоен дизайн, AMG екстериорни апликации, панорамен стъклен модул, мултиконтурни седалки с климатизация, индиректно интериорно осветление и други. Версията G 350BlueTEC на BA3 Final Edition е оценена на 90 511.40 евро, а G 500 струва 100 685.90 евро.

G-class Edition Select се предлага в двуцветно екстериорно и интериорно решение, карбонови и пиано лак апликации, осемнадесетцолови джанти, кожена тапицерия, адаптивни NECK-PRO подглавници, Harman Kardon Logic7® аудиосистема и други.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...