Giulietta спечели престижна награда в Италия

Main February 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 13210 views | no comments

Отличен старт на годината за марката Alfa Romeo, която спечели престижна награда в Италия със своя най-успешен модел Giulietta. Той бе отличен в Италия с наградата “Нов автомобил на годината 2011/ Newcomer of the year 2011”, която бе връчена от списание Quattroruote.
Giulietta спечели сред десет най-интересни автомобила, направили своя дебют през 2010 г., подбрани от месечното издание и чрез гласуване на читателите. Giulietta събра почти 44% от гласовете на повече от 103 000 читатели, гласували чрез писма, SMS съобщения и през интернет. Това е забележителен резултат, като се има предвид огромната разлика между Giulietta и победителите на второ и трето място: Audi A1 и Citroеn DS3, които получиха съответно 12,46% и 8,9% от гласовете. Наградата бе връчена вчера на Харалд Уестър - изпълнителен директор на Alfa Romeo, по време на церемония, която се състоя в Palazzo Mezzanotte - централата на Фондовата борса в Милано.
Избран за “Auto Europa 2011” от Съюза на италианските автомобилни журналисти (UIGA), Alfa Romeo Giulietta е съчетание от пътно поведение, комфорт и сигурност. Моделът предлага изключителен простор за пътниците и комфорт чрез своите пет удобни места и е най-сигурният автомобил според Euro NCAP (5 звезди и 87 т. от 100 т.) . Всичко това става още по-интересно, когато се отчете и превъзходството на двигателите чрез новите допълнения: новият двигател 2,0 JTDM 140 к.с. и “Alfa TCT”, ново поколение автоматична скоростна кутия с двоен сух съединител на Alfa, в допълнение към двигателя 1,4 MultiAir турбобензин.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...