GLOBUL подарява лична среща с Крум Дончев и уикенд за двама в Боровец по време на рали България

Main June 27, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2330 views | no comments

В своята нова Facebook игра GLOBUL дава възможност на феновете си да спечелят среща с четирикратния рали шампион на България Крум Дончев и екипа на GLOBUL Rally Team по време на рали България, уикенд за двама в 4-звезден хотел в Боровец и още пет специални награди.

Всеки ден в периода 27 юни - 1 юли на официалната фен-страница на GLOBUL в социалната мрежа Facebook ще бъде публикуван по един въпрос, свързан с моторните спортове, Крум Дончев и GLOBUL Rally Team. Участниците, посочили верни отговори на всеки от петте въпроса, ще участват в разпределението на наградите.

Един от тях ще спечели голямата награда – лична среща с Крум Дончев в сервизната зона на GLOBUL Rally Team по време на рали България (8-10 юли). Рали шампионът на България лично ще запознае победителя в играта с особеностите на състезателния автомобил на отбора и работата на екипа. Голямата награда включва също уикенд за двама в 4-звезден хотел в Боровец.

Други петима участници в играта на GLOBUL и GLOBUL Rally Team ще спечелят специални награди – промоционални комплекти на отбора и GLOBUL.

Имената на победителите ще бъдат определени чрез жребий, който ще се състои на 4 юли в присъствието на нотариус и ще бъдат публикувани на страницата на GLOBUL във Facebook същия ден.

 
Keywords:   facebook, globul, rally team
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...